Jump to Navigation

Kontaktoni

Komisioni Shtetëror për Vendim në procedurën administrative dhe procedurën e punësimit në shkallë të dytë

kalata Dimitar Vlahov nr. 4

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

telefoni: +389 (0) 2 3211-343

e-mail: contact@dkz.mkBook | by Dr. Radut